CGMB a validat numirea consilierului Victor Iovici ca viceprimar al Capitalei

Consilierii municipali au aprobat, marţi, proiectul de hotărâre pentru alegerea consilierului PRM Victor Iovici în funcţia de viceprimar al Capitalei, după ce aceştia au aprobat proiectul pentru vacantarea postului, ca urmare a demisiei de luni a lui Robert Ionescu.

68 afișări
Imaginea articolului CGMB a validat numirea consilierului Victor Iovici ca viceprimar al Capitalei

Primaria Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Înainte de votarea acestor două proiecte, grupul PNL din CGMB a anunţat că nu va participa la votarea proiectului pentru alegerea viceprimarului şi a părăsit sala de şedinţe.

După demisia de luni a viceprimarului Robert Ionescu (PNG) în locul său a fost ales consilierul PRM Victor Iovici.

Liderul grupului PSD Doru Giugula a arătat că şi-ar fi dorit "ca în funcţia de viceprimar al Capitalei să fie ales un om cu activitate însemnată în administraţia bucureşteană", precizând că "în ultimii opt ani consilierul PRM nu şi-a făcut remarcată activitatea".

Victor Iovici a fost ales viceprimar cu 30 de voturi, reprezentând totalitatea consilierilor prezenţi în sala de şedinţă, după ce consilierii PSD au părăsit înaintea votului sala de şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici