ChatGtp este pe smartphone-urile din SUA. Ce sfaturi poate oferi aplicaţia

Platforma de inteligenţă artificială creată de OpenAI este acum disponibilă în magazinul de aplicaţii Apple, iar în curând va fi şi pe Android.

360 afișări
Imaginea articolului ChatGtp este pe smartphone-urile din SUA. Ce sfaturi poate oferi aplicaţia

ChatGtp, pe smartphone-uri din SUA, competiţie pentru Google

În versiunea aplicaţiei, cea mai populară zonă de chat a momentului va permite utilizatorilor „să obţină informaţii precise, fără să treacă prin reclame sau rezultate multiple”, a precizat compania într-un comunicat.

Faptul că nu va conţine reclame reprezintă o provocare pentru Google, iar compania asigură că aplicaţia va fi disponibilă în curând şi pe dispozitivele care rulează pe sistemul Android.

Noua aplicaţie va oferi, de asemenea, „sfaturi de gătit, sfaturi de călătorie şi va ajuta la crearea de mesaje sincere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici