Chiliman: Nu am nimic de ascuns în privinţa averii

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, miercuri, cu nu are nimic de ascuns în privinţa averii sale, precizând că până la acest moment nu a fost înştiinţat oficial din partea Agenţiei Naţionale de Integritate cu privire la vreo cercetare în acest sens.

16 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Nu am nimic de ascuns în privinţa averii

Chiliman: Nu am nimic de ascuns în privinţa averii (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am nimic de ascuns în privinţa averii mele şi până acest moment nu am primit nicio înştiinţare oficială din partea ANI cu privire la vreo cercetare asupra acestui lucru", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Andrei Chiliman.

Edilul sectorului 1 a mai spus că declaraţia de avere se află postată pe site-ul primăriei, precizând că orice modificare cu privire la acest lucru a fost operată imediat în documente.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, declara, marţi seară, într-o emisiune televizată, după anunţul privind cercetarea a şapte miniştri ai Cabinetului Boc de către ANI, inclusiv a sa, că "în acest malaxor de cercetare intră şi patru primari din Bucureşti".

Primarii sectoarelor 1,2, 5 şi 6 ale Capitalei, Andrei Chiliman, Neculai Onţanu, Marian Vanghelie şi Cristian Poteraş sunt în vizorul ANI fie pentru neconcordanţe între averea deţinută şi veniturile obţinute, fie pentru situaţii de incompatibilitate, scrie Evenimentul Zilei în ediţia de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici