Chiliman: REBU, o menajeră puturoasă, plătită regeşte

Contractul dintre Primăria Sectorului 1 şi firma REBU expiră sâmbătă, a anunţat, joi, primarul Andrei Chiliman, care a anunţat că nu a prelungit înţelegerea cu societatea de salubritate, curăţenia acestei zone administrative urmând să fie asigurată de o nouă firmă, desemnată în urma unei licitaţii.

2 afișări
Imaginea articolului Chiliman: REBU, o menajeră puturoasă, plătită regeşte

Chiliman: REBU, o menajeră puturoasă, plătită regeşte

"Începând cu 18 august, REBU nu mai are contract de salubritate cu Primăria Sectorului 1. Am decis să nu mai prelungim această colaborare infructuoasă, care durează de zece ani, perioadă în care societatea a perseverat în menţinerea mizeriei în sectorul 1", a anunţat primarul Andrei Chiliman.

"Ca să rezolv problema curăţeniei am încercat să determin firma să lucreze în interesul cetăţenilor. Nu am reuşit. Acum ne îndreptăm către licitaţie, pentru că nu pot să admit ca cel mai reprezentativ sector să aibă probleme cu curăţenia", a mai spus Chiliman.

Primarul de sector a anunţat că, începând de duminică, curăţenia stradală a sectorului 1 va fi asigurată, până la stabilirea noii firme prin licitaţie, de două societăţi specializate.

Întrebat dacă REBU poate asigura acest serviciu provizoriu, Chiliman a răspuns:

"Dumneavoastră aţi ţine în casă o menajeră cu salariu de bancher care să nu şteargă praful şi să nu ducă gunoiul?! ... REBU este o manejeră puturoasă, plătită regeşte. Şi atât", a spus Chiliman.

Edilul de sector a mai spus că licitaţia pentru alegerea firmei care să se ocupe de curăţenia stradală va avea loc, în ciuda piedicilor puse de "REBU şi prietenii ei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici