Chiliman: Şcoala trebuie să fie un loc în care elevii să vină cu plăcere

Singura investiţie sigură şi de durată o reprezintă educaţia copiilor, astfel că şcoala trebuie să fie un loc în care elevii să vină cu plăcere, a declarat, luni, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, prezent la festivităţile de deschidere a noului an la Şcoala 186 şi la Colegiul "Sfântul Sava".

247 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Şcoala trebuie să fie un loc în care elevii să vină cu plăcere

Andrei Chiliman (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Şcoala trebuie să devină un loc unde să vină cu plăcere, de aceea am pus la dispoziţia elevilor şi a cadrelor didactice cădiri sigure şi moderne, cu o infrastructură de calitate, astfel încât actul educaţional să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii", a spus primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Primarul a adăugat că anul şcolar a început în Sectorul 1 cu şcoli consolidate, reabilitate şi modernizate, dar şi în condiţii de maximă siguranţă pentru elevi, datorită introducerii cardurilor de acces în şcoli.

Chiliman a precizat că lucrările de reparaţii curente la toate unităţile de învăţământ aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1 au fost finalizate în proporţie de sută la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici