Chiţoiu: Numărul de personal din structuri reorganizate, redus cu cel puţin 10% la descentralizare

Procesul de descentralizare şi de reorganizare administrativă va reduce cu cel puţin 10% numărul de personal din structurile reorganizate, cifră care nu reprezintă o ţintă, Guvernul având însă obligaţia să nu depăşească numărul de personal salarizat, a declarat ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu.

767 afișări
Imaginea articolului Chiţoiu: Numărul de personal din structuri reorganizate, redus cu cel puţin 10% la descentralizare

Chiţoiu: Numărul de personal din structuri reorganizate, redus cu cel puţin 10% la descentralizare (Imagine: Andrei Pungovschi/ Mediafax Foto)

El a răspuns astfel întrebat, la finalul discuţiilor cu Fondul Monetar Internaţional, dacă mai are în plan pentru anul viitor reduceri de personal sau dacă au fost suficiente cele din acest an.

"Nu, am discutat şi am spus că în procesul de descentralizare şi de reorganizare administrativă, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, să putem să reducem cu cel puţin 10% numărul de personal de la structurile care se reorganizează, dar nu este o ţintă, un număr de personal bugetar care să se reducă. Avem ca obiectiv, să nu uităm, să nu depăşim numărul de personal bugetar din prezent în salarizare", a spus Chiţoiu.

Ministrul a adăugat că urmează să fie efectuată o analiză în acest sens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici