Christian Ciocan, fotografiat cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române califică imaginile drept aberaţii - FOTO, VIDEO

Comisarul Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române, apare în mai multe fotografii de pe un site de socializare alături de Mihaela, o apropiată a lui Nuţu Cămătaru, însă Ciocan califică imaginile drept aberaţii, spunând că nu vrea să legitimeze în presă asemenea materiale.

3104 afișări
Imaginea articolului Christian Ciocan, fotografiat cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române califică imaginile drept aberaţii - FOTO, VIDEO

Christian Ciocan, fotografiat cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române califică imaginile drept aberaţii

Aceeaşi tânără a fost fotografiată şi alături de Bogdan Niţă, reţinut pentru trafic de droguri, el furnizând cocaină, comprimate de ecstasy şi cannabis, către consumatorii de droguri, în cluburi de pe raza Municipiului Bucureşti, conform Pro Tv. Acesta frecventa cele mai cunoscute cluburi şi era acceptat de majoritatea clanurilor.

La rândul său, Christian Ciocan califică drept o aberaţie asocierea lui cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru în pofida fotografiilor care îl prezintă alături de aceasta la o petrecere.


Întrebat despre fotografia în care apare alături de Mihaela, zisă Regina Bamboo-ului, comisarul Christian Ciocan a declarat: "Nu legitimez în presă un asemenea material. Este o aberaţie".

Deşi susţine că asocierea este o aberaţie, neoficial comisarul Ciocan spune că fotografia sa cu bruneta este un fals.

Conform Pro TV, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române nu este la primul moment discutabil, având în vedere statutul său. În august 2011, la aniversarea designerului Catalin Botezatu, Christian Ciocan a fost surprins în ipostaze care i-au atras sancţiuni. Superiorii i-au interzis atunci să mai dea declaraţii publice în numele Poliţiei Capitalei, al cărei purtător de cuvânt era, notează sursa citată.

În 8 ianuarie 2012, ziarul Cancan a publicat imagini cu "comorile" interlopului Nuţu Cămătaru, supranumit Împăratul, în centrul articolului fiind o fotografie a lui Nuţu Cămătaru alături de Mihaela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici