Cinci autobuze şi o linie de noapte circulă în weekend pe linia de tramvai pe Bd. Autogării

Autobuzele liniilor 112, 205, 301, 330 şi 605, precum şi cele ale liniei de noapte N119 circulă din acest weekend pe linia de tramvai de pe Bulevardul Aerogării, anunţă, duminică, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

102 afișări
Imaginea articolului Cinci autobuze şi o linie de noapte circulă în weekend pe linia de tramvai pe Bd. Autogării

Cinci autobuze şi o linie de noapte circulă în weekend pe linia de tramvai pe Bd. Autogării

Nicuşor Dan spune că autobuzele folosesc calea de rulare a tramvaielor de pe Bd. Aerogării, pe sensul spre Şos. Bucureşti-Ploieşti, de la intersecţia cu Str. Nicolae Caranfil până la Str. Neagoe Vodă.

Autobuzele liniei navetă 605 circulă pe calea de rulare a tramvaielor pe ambele sensuri, pe aceeaşi porţiune.

Linia 205 va funcţiona pe calea de rulare a tramvaielor, pe sensul spre Şos. Bucureşti-Ploieşti, de la intersecţia cu Bd. Ficusului până la Str. Neagoe Vodă.

Măsura a fost aprobată pentru fluidizarea traficului în zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici