Cinci bărbaţi au toturat o bătrână până a murit. Au lovit-o cu ciocanul şi cu un scaun metalic

Cinci bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru uciderea unei bătrâne pe care au toturat-o pentru a le da bani, femeia fiind ameninţată cu moartea şi apoi lovită cu ciocanul, cu un scaun metalic, cu pumnii şi picioarele.

277 afișări
Imaginea articolului Cinci bărbaţi au toturat o bătrână până a murit. Au lovit-o cu ciocanul şi cu un scaun metalic

Cinci bărbaţi au toturat o bătrână până a murit. Au lovit-o cu ciocanul şi cu un scaun metalic (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor Marius Anton, Sebastian Anton, Fănel Ţîrel Isofache, Silviu Toma şi Robert Ştefăniţă Tăndălache, pentru omor deosebit de grav, tâlhărie, violare de domiciliu şi furt calificat.

În noaptea de 5 spre 6 martie 2011, bărbaţii au intrat în casa lui S.P. (în vârstă de 76 ani), care locuia singură într-o localitate din judeţul Brăila, cu scopul de a o jefui.

Întrucât bătrâna nu s-a conformat cererii inculpaţilor, pentru a o determina să le dea banii, bărbaţii au ameninţat-o mai întâi cu moartea, apoi au exercitat violenţe asupra acesteia, lovind-o repetat cu un ciocan, un scaun cu schelet metalic, un lemn, precum şi cu pumnii şi picioarele.

După aproximativ o oră, cei cinci şi-au abandonat victima în propria locuinţă, în stare de agonie din pricina multiplelor leziuni pe care i le cauzaseră, şi au plecat cu banii şi bunurile acesteia. Victima a decedat, trei zile mai târziu, într-o unitate spitalicească.

Din cercetări a mai reieşit că, în aceeaşi noapte, nemulţumiţi de valoarea bunurilor sustrase de la bătrână, inculpaţii au pătruns şi în curtea altei persoane, P.D., de unde au furat şapte păsări.

Tribunalul Brăila se va pronunţa asupra vinovăţiei celor cinci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici