Cinci copii, unul dintre ei bebeluş, salvaţi împreună cu părinţii din Cheile Caraşului

Un bebeluş, patru copii şi părinţii lor au fost salvaţi de jandarmii montani şi colegii lor din cadrul Serviciului Salvamont Caraş-Severin, după ce s-au rătăcit în zona Cheilor Caraşului.

581 afișări
Imaginea articolului Cinci copii, unul dintre ei bebeluş, salvaţi împreună cu părinţii din Cheile Caraşului

Potrivit Jandarmeriei Române, apelul a fost dat luni dimineaţa, în jurul orei 07.30, fiind alertate structurile judeţene pentru salvarea a 10 persoane care s-au rătăcit de duminică în zona Cheilor Caraşului.

Echipe mixte, jandarmi şi salvamontişti s-au deplasat în zona indicată, reuşind în aproximativ două ore să ajungă la cei 10 turişti, care au innoptat în arealul natural.

Chiar dacă nu au fost pregătiţi pentru o astfel de experienţă, niciunul dintre turişti nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conduşi de jandarmi şi salvamontişti, copiii şi părinţii au ajuns în siguranţă la autoturisme, în localitatea Carasova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici