Cinci curse aeriene, întârziate de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Cinci curse aeriene, două externe şi trei interne, au întârzieri din cauza ceţii de pe Aeroportul Internaţional Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15 afișări
Imaginea articolului Cinci curse aeriene, întârziate de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Cinci curse aeriene, întârziate de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Directorul operaţional în cadrul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, Iuliu Pop, a declarat joi că întârzie cursele care trebuiau să plece din Cluj-Napoca spre Dormund, Viena şi Timişoara şi două care trebuiau să sosească de la Otopeni.

Cursa aeriană Cluj-Napoca - Dortmund trebuia să decoleze la ora 6.10, cea către Viena la ora 9.25, iar cea către Timişoara la 7.20, în timp ce două curse trebuiau să aterizeze la Cluj-Napoca de la Bucureşti, la orele 8.00 şi 9.05.

"Nu putem estima încă întârzierile, în funcţie de condiţiile meteo avioanele vor începe să decoleze şi aterizeze. Ceaţa începe să se ridice de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca”, a spus Pop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici