Cinci curse care trebuiau să aterizeze pe Otopeni, redirecţionate

Cinci curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Otopeni au fost redirecţionate, luni seară, către alte aeroporturi, din cauza vremii nefavorabile.

49 afișări
Imaginea articolului Cinci curse care trebuiau să aterizeze pe Otopeni, redirecţionate

Cinci curse care trebuiau să aterizeze pe Otopeni, redirecţionate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, a declarat, pentru MEDIAFAX, că trei dintre curse, care veneau de la Helsinki, Cluj Napoca şi Istanbul, au fost direcţionate către Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

O a patra cursă este cursa Air France care a aterizat pe Aeroportul Băneasa.

O altă cursă aeriană, care venea de la Iaşi, a fost trimisă către Aeroportul Sibiu.

Iordache a precizat că toate cursele ar trebui să revină pe Aeroportul Otopeni, imediat ce condiţiile meteorologice vor permite acest lucru.

Un avion Air France a aterizat de urgenţă, luni seară, pe Aeoportul Băneasa, din cauza condiţiilor meteorologice, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Aeroportului. Potrivit acestora, cursa a aterizat la ora 19.58 fără probleme.

Reprezentanţii Aeroportului Băneasa au precizat că starea pasagerilor este bună.

Avionul Air France va decola în scurt timp către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, unde de fapt ar fi trebuit să aterizeze iniţial, a declarat, la ora 21.00, directorul Aeroportului Băneasa, Gheorghe Mihalcea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici