Cinci curse Carpatair, deviate către Aeroportul din Arad din cauza ceţii de la Timişoara

Cinci aeronave Carpatair care trebuiau să aterizeze, luni, pe Aeroportul Internaţional Timişoara au fost redirecţionate la Arad, din cauza ceţii.

26 afișări
Imaginea articolului Cinci curse Carpatair, deviate către Aeroportul din Arad din cauza ceţii de la Timişoara

Cinci curse Carpatair, deviate către Aeroportul din Arad din cauza ceţii de la Timişoara (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Trei aeronave Carpatair care veneau de la Cernăuţi, Iaşi şi Odessa au aterizat la Arad din cauza ceţii de la Timişoara, iar alte două avioane, aparţinând aceleiaşi companii, au survolat iniţial aeroportul Timişoara, apoi au fost direcţionate spre Arad.

"Din cauza ceţii, trei aeronave Carpatair care veneau din direcţia Cernăuţi, Iaşi şi Odessa au decis să aterizeze la Arad. Alte două aeronave Carpatair, care au decolat de la Bucureşti şi Cluj, se află în zona de aşteptare a aeroportului, iar echipajele vor decide dacă vor încerca aterizarea la Timişoara sau vor ateriza la Arad", a declarat, luni dimineaţă, directorul operaţional al Aeroportului Internaţional din Timişoara, Marian Chivu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Timişoara, Roxana Manasia, cele două curse Carpatair care veneau de la Bucureşti şi Cluj au aterizat pe Aeroportul din Arad.

Conform sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri întârzierile la plecarea aeronavelor au ajuns la trei ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici