Cinci fete, date dispărute dintr-un centru de plasament. Precizările IPJ Botoşani

Cinci fete cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani au fost date dispărute de reprezentanţii unui centru de plasament din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani.

453 afișări
Imaginea articolului Cinci fete, date dispărute dintr-un centru de plasament. Precizările IPJ Botoşani

Cinci fete, date dispărute dintr-un centru de plasament. Precizările IPJ Botoşani

Poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi duminică de către reprezentanţii unui centru de plasament din Dorohoi cu privire la faptul că cinci fete au părăsit centrul sâmbătă, cu învoire pentru câteva ore, şi nu au revenit.

IPJ Botoşani precizează că minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament şi în trecut, fiind găsite de fiecare dată fie în Dorohoi, fie în Botoşani.

Fetele au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani:

Cobzariu Florentina, de 16 ani. Semnalmente: 1,60 înalţime, ochi căprui, păr castaniu, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentaţie la momentul plecării: geacă neagră, blugi de culoare albastră, încălţăminte închisă la culoare.

Pandel Ana-Maria, de 15 ani. Semnalmente: 1, 70 înălţime, ochi negri, ten măsliniu, faţă ovală, păr brunet creţ, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentaţie la momentul plecării: Geacă, pantaloni din imitaţie de piele, încălţăminte, toate de culoare neagră.

Viciriuc Ionela, de 17 ani. Semnalmente: 1,64 înălţime, ochi albaştri, păr şaten, 57 de kilograme. Vestimentaţie : geacă din material de tip blue-jeans, de culoare albastră cu bej, pantaloni de culoare albastră, încălţăminte închisă la culoare.

Viciriuc Florentina, de 16 ani.Semnalmente: 1, 60 înălţime, ochi căprui, păr şaten, 70 de kilograme. Vestimentaţie: geacă de culoare neagră având model cu dungi gri, blugi de culoare neagră, încălţăminte roz.

Ungureanu Denisa, de 13 ani. Semnalmente: 1, 58 înălţime, ochi căprui, 48 de kilograme, păr brunet. Vestimentaţie: Hanorac de culoare neagră, pantaloni de culoare verde închis, încălţăminte de culoare alb cu roşu.

Cei care deţin informaţii cu privire la cele cinci minore sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici