Cinci morţi şi un rănit în urma unui accident rutier în judeţul Bacău

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta a fost rănită, joi dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de zidul unui pod de cale ferată, la intrarea în oraşul băcăuan Comăneşti.

155 afișări
Imaginea articolului Cinci morţi şi un rănit în urma unui accident rutier în judeţul Bacău

Cinci morţi şi un rănit în urma unui accident rutier în judeţul Bacău (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, subinspector Narcisa Butnaru, accidentul s-a produs după ce Valentin Spătaru (24 de ani), şoferul unui autoturism Dacia Logan în care se mai aflau cinci persoane, nu a adaptat viteza într-o curbă, iar din cauza carosabilului ud a pierdut controlul volanului, maşina lovind violent zidul unui pod de cale ferată.

În urma impactului autoturismul a fost distrus în proporţie de 90 la sută, iar cinci persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, toate din comuna Balcani, au murit pe loc. Cea de-a şasea persoană aflată în autoturism a fost rănită, fiind internată la Spitalul Municipal Moineşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău a precizat că şoferul autoturismului avea permis de conducere din anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici