Cinci persoane au murit în cel mai mare focar de COVID-19 din judeţul Sibiu, la un centru pentru vârstnici

  • Cinci persoane vârstnice de la un centru de îngrijire din localitatea Şelimbăr, judeţul Sibiu, care în urmă cu o săptămână fusese declarat focar de COVID-19, au murit, a anunţat, miercuri, Prefectura Sibiu.
407 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au murit în cel mai mare focar de COVID-19 din judeţul Sibiu, la un centru pentru vârstnici

Cinci persoane au murit în cel mai mare focar de COVID-19 din judeţul Sibiu, la un centru pentru vârstnici

Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, a transmis, miercuri, faptul că cinci dintre beneficiarii serviciilor centrului de îngrijire a persoanelor vârstnice, din localitatea Şelimbăr, au murit. Aici a fost declarat cel mai mare focar de COVID-19 din judeţ.

„În cadrul unui Centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din Şelimbăr, unde DSP Sibiu a identificat un focar de infecţie, conform raportării de miercuri, un număr de 41 de beneficiari şi 15 angajaţi au fost testaţi pozitiv. În acest moment un număr de 15 beneficiari sunt spitalizaţi, iar 21 sunt izolaţi în cadrul centrului. În ceea ce priveşte personalul, 9 persoane sunt spitalizate iar 6 sunt izolate la domiciliu. Până la acest moment, au decedat 5 beneficiari confirmaţi pozitiv”, a spus Andreea Ştefan.

În 30 septembrie cel mai mare focar de coronavirus din judeţul Sibiu a fost declarat la un centru privat pentru vârstnici, din Şelimbăr. În prezent, 56 de persoane au fost testate pozitiv, din care 41 sunt beneficiari ai centrului. În centru au fost testate în total 115 persoane, respectiv 76 de beneficiari şi 39 de angajaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici