Cinci persoane au murit într-un accident pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte

Cinci persoane, printre care şi o tânără de 15 ani, şi-au pierdut viaţa într-un grav accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul naţional 72, care face legătura între Ploieşti şi Târgovişte.

239 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au murit într-un accident pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte

Cinci persoane au murit într-un accident pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul s-a petrecut în apropiere de Ploieşti, cu puţin înaintea orei 1.00. Din primele cercetări, poliţiştii rutieri au stabilit că un autoturism Peugeot 206 care circula dinspre Târgovişte către Ploieşti a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta, unde s-a lovit frontal de o Dacia care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului deosebit de violent dintre cele două maşini, doi ocupanţi ai autoturismului Peugeot şi alţi trei din Dacie au murit, printre victime numărându-se o tânără în vârstă de 15 ani.

Traficul pe DN 72 a fost restricţionat după producerea acestui accident pentru efectuarea de măsurători la faţa locului, însă circulaţia nu a fost afectată, întrucât la acea oră drumul nu era aglomerat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici