Cinci persoane rănite după un accident pe DN 17D, în Bistriţa Năsăud

Cinci persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident între două maşini, pe DN 17D, între localităţile Săsarm şi Beclean.

161 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane rănite după un accident pe DN 17D, în Bistriţa Năsăud

Cinci persoane rănite după un accident pe DN 17D, în Bistriţa Năsăud

Conform primelor date rezultate din cercetarea poliţiştilor rutieri bistriţeni, o tânără de 26 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, în timp ce conducea maşina dinspre Săsarm spre Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, din Bonţida, judeţul Cluj.

În urma accidentului, cele două femei şi trei pasageri aflaţi în maşina condusă de femeia din judeţul Cluj au avut nevoie de transport la spital. Şoferiţa care a provocat accidentul era semiconştientă, iar după ce a fost a fost stabilizată a fost transportată o clinica de specialitate din Târgu Mureş cu elicopterul care a aterizat pe drumul naţional.

Celelalte patru victime din celalalt autoturism implicat în accident au fost duse la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

La spitalul din Bistriţa au ajuns două femei, în vârstă de 43 şi 35 de ani, respectiv doi bărbaţi in vârstă de 43 şi 29 de ani. Aceştia prezentau fracturi si traumatisme.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici