Cinci persoane, ridicate de poliţişti dintr-un salon de masaj erotic din Bucureşti

Un bărbat şi patru femei au fost ridicaţi, joi, de poliţişti, dintr-un salon de masaj erotic aflat în Bucureşti, cei cinci fiind suspectaţi de prostituţie şi proxenetism, informează Poliţia Capitalei.

979 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, ridicate de poliţişti dintr-un salon de masaj erotic din Bucureşti

Cinci persoane, ridicate de poliţişti dintr-un salon de masaj erotic din Bucureşti (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

"Poliţiştii Capitalei, în baza unei autorizaţii emisă de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie la sediul unei societăţi comerciale din Bucureşti, sectorul 5, unde funcţiona un salon de masaj", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, din salon au fost ridicate cinci persoane, un bărbat de 45 de ani, administratorul societăţii, şi patru femei cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, care au transportate la sediul Poliţiei Sectorului 5, pentru audieri.

Poliţiştii au stabilit că, în perioada iulie - octombrie, sub paravanul unui salon de masaj, în salonul respectiv s-a practicat prostituţia.

Amchetatorii spun că salonul funcţiona non-stop, administratorul asigurând prezenţa a cel puţin patru fete pe tură, care, în schimbul unor sume cuprinse între 200 şi 300 de lei, întreţineau relaţii sexuale cu diferiţi clienţi.

Serviciile sexuale oferite în salon erau promovate atât pe internet, cât şi prin intermediul unor pliante distribuite în zonele aglomerate din Capitală, în special în Centrul Istoric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici