Video Cinci tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri în Bucureşti

Cinci tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea comercializării.

1620 afișări

Potrivit unui comunicat de joi al DIICOT, procurorii DIICOT Bucureşti efectuează cercetări faţă de inculpaţii Ciocîrlan Sorin-Constantin, 32 de ani, Zamfirescu Alexandra, 27 de ani, Felciuc Radu Marius, 21 de ani, Marinescu Vlad Andrei, 20 de ani şi Bănişor Luca Dag, 21 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea comercializării.

Cei cinci au fost reţinuţi după ce miercuri, la percheziţiile efectuate în Capitală, la domiciliile lor, a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 600 de grame de canabis.

Drogurile de risc, spun procurorii, erau destinate comercializării către consumatorii din Bucureşti.

Procurorii DIICOT au solicitat instanţei arestarea preventivă a tinerilor, pentru 29 de zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate cu sprijinul informativ al DOS şi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici