Cindy Morgan, actriţa din „Tron”, a murit la 69 de ani

  • Cindy Morgan, actriţa cunoscută pentru rolurile din filmele "Golf Ball" şi "Tron", a murit la vârsta de 69 de ani.
  • Decesul a survenit pe 30 decembrie 2023, în locuinţa sa din Florida, dar a fost confirmat abia duminică.
  • Morgan a jucat în numeroase filme şi seriale de televiziune.
1031 afișări
Imaginea articolului Cindy Morgan, actriţa din „Tron”, a murit la 69 de ani

Actriţa americană Cindy Morgan a murit la vârsta de 69 de ani în locuinţa sa din Lake Worth Beach, Florida. Decesul a survenit pe 30 decembrie şi a fost confirmat duminică de Biroul şerifului din Palm Beach County pentru revistele „The Hollywood Reporter” şi „Variety”.

Morgan dobândise notorietate pentru interpretarea blondei Lacey în comedia sportivă "Golf Ball" din 1980, de Harold Ramis, cu Bill Murray, Chevy Chase şi Rodney Dangerfield.

După ce a apărut în seriale de televiziune precum "Love Boat", "Vegas" şi "Chips", Morgan a jucat în filmul Disney "Tron" din 1982 al lui Steven Lisberger în rolul programatoarei Lora Baines şi al lui Yori, alter-ego-ul ei.

Ea a revenit în lumea lui "Tron" ca voce a lui Ma3a în jocul video "Tron 2.0", lansat în 2003.

Actriţa a jucat în numeroase seriale de televiziune în anii 1980 şi 1990, printre care "The Man from Singapore", "Cops in Hawaii", "Profession Danger", "Disneyland", "Hunter", "The Highwayman" şi "Matlock".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici