Cine a avut cele mai mari creşteri salariale în 2009

Chiar dacă pare greu de crezut, anul trecut au fost destule companii care nu au renunţat la majorările salariale. Fie că a fost vorba de bonusuri de performanţă sau creşteri generale ale pachetului salarial fix, angajaţi din cel puţin cinci domenii de activitate au caştigat mai mult decât în 2008.

63 afișări
Imaginea articolului Cine a avut cele mai mari creşteri salariale în 2009

Cine a avut cele mai mari creşteri salariale în 2009

Anul trecut, 70% dintre companiile din România au acordat creşteri salariale. Trebuie men]ionat însă că aceste majorări nu au fost aplicate în cazul tuturor angajaţilor, ci, de cele mai multe ori, selectiv. Printre angajaţii care au avut cele mai mari creşteri salariale se numără farmaciştii şi cei din industria bunurilor de larg consum.

Citeşte mai multe despre angajaţii care au avut cele mai mari creşteri salariale anul trecut şi cu cât au crescut salariile lor pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici