Cine este Cătălin Ioniţă, propunerea ministrului Carmen Dan pentru şefia Poliţiei Române

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a propus, marţi, ca înlocuitor pentru Bogdan Despescu, actualul şef al Poliţiei Române, pe Cătălin Ioniţă, care ocupă acum funcţia de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

2808 afișări
Imaginea articolului Cine este Cătălin Ioniţă, propunerea ministrului Carmen Dan pentru şefia Poliţiei Române

Cine este Cătălin Ioniţă, propunerea lui Carmen Dan pentru şefia Poliţiei Române

În vârstă de 41 de ani, Cătălin Ioniţă a fost numit director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în 2016.

Între 2014 - 2016, el a deţinut funcţia de director al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, iar între 2012 - 2013 a fost director adjunct al Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Anterior, a fost pe rând şef serviciu al Serviciului de combatere a corupţiei şi a infracţiunilor comise în sfera instituţiilor bugetare din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor, şef serviciu al Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sector 1 şi ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sector 1.

Cătălin Ioniţă este căsătorit şi are cinci copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici