Cine este şi ce a declarat câştigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului 6/49 / Ea şi-a ridicat luni banii

Câştigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului 6/49, în valoare de peste 10 milioane de euro, şi-a ridicat luni premiul. Este vorba de o femeie din Bucureşti, care are în jur de 40 de ani şi joacă la loto încă de la vârsta de 20 de ani.

10124 afișări
Imaginea articolului Cine este şi ce a declarat câştigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului 6/49 / Ea şi-a ridicat luni banii

Câştigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului 6/49 şi-a ridicat luni banii

La sediul central al Loteriei Române s-a prezentat luni câştigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49, în valoare de 50.096.011,76 de lei (peste 10,10 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 de duminică, 25 iunie.

Potrivit unui comunicat al Loteriei, câştigătoarea este din Bucureşti, are în jur de 40 de ani şi a declarat că joacă ocazional la Loto 6/49 încă de la vârsta de 20 de ani. În ultimul an a jucat constant scheme reduse şi variante combinate. O parte dintre numerele care i-au purtat noroc au semnificaţie personal.

Ea crede că banii câştigaţi trebuie investiţi.

Pe lângă premiul de categoria I, pe biletul norocos s-au înregistrat şi 23 de câştiguri de categoria a III-a în valoare totală de 9.791,1 de lei şi 24 de câştiguri de categoria a IV-a în valoare totală de 720 de lei, suma totală câştigată fiind de 50.106.522,86 lei.

Câştigătoarea nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici