Cine mai angajează în România?

Universităţile româneşti scot încă pe bandă rulantă psihologi şi geografi pe care nu îi mai solicită nimeni. Anul acesta, peste 100.000 de studenţi vor termina o facultate de stat.

22 afișări
Imaginea articolului Cine mai angajează în România?

Cine mai angajează în România? (Imagine: www.adevarul.ro)

 Doar o mică parte dintre ei au şi o şansă de angajare, ANOFM oferind doar 624 de locuri de muncă.

Anul trecut, primul an cu un număr dublu de absolvenţi de facultate, datorită introducerii sistemului Bologna, peste 180.000 de studenţi au absolvit cu licenţă sau diplomă de masterat cursurile universităţilor de stat.

Citeşte toată ştirea pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici