Ciocniri între fermieri şi poliţişti la un târg agricol din Paris înainte de sosirea lui Macron

  • Mai mulţi fermieri s-au confruntat cu poliţiştii în timpul unui târg agricol din Paris.
  • Incidentul a avut loc înainte de sosirea la târg a preşedintelui Emmanuel Macron.
  • Ulterior, protestatarii au avut o discuţie aprinsă cu preşedintele francez, potrivit Reuters.
102 afișări
Imaginea articolului Ciocniri între fermieri şi poliţişti la un târg agricol din Paris înainte de sosirea lui Macron

Ciocniri între fermieri şi poliţişti la un târg agricol din Paris înainte de sosirea lui Macron

Incidentele au avut loc sâmbătă. Mai mulţi fermieri au forţat intrarea în târgul agricol. Ei sunt nemulţumiţi de creşterea costruilor, de birocraţie şi de reglementările ecologice stabilite de UE. Protestele au întârziat cu cel puţin o oră deschiderea evenimentului.

Preşedintele Emmanuel Macron s-a întâlnit sâmbătă dimineaţă cu liderii sindicatelor fermierilor francezi. Ulterior, el a sosit la târgul agricol şi a fost luat la întrebări de participanţii furioşi.

Expoziţia agricolă de la Paris este un eveniment major în Franţa, care atrage în jur de 600.000 de vizitatori pe parcursul a nouă zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fermieri,
târg,
paris

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici