Circa 6,5 kilograme de canabis au fost găsite în locuinţa unui bucureştean

Aproximativ 6,5 kilograme de canabis au găsit poliţiştii din Capitală în timpul unei percheziţii făcute în locuinţa unui bărbat bănuit de trafic de droguri.

334 afișări
Imaginea articolului Circa 6,5 kilograme de canabis au fost găsite în locuinţa unui bucureştean

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut joi o percheziţie la domiciliul persoanei bănuite, în Bucureşti, şi au pus în executare un mandat de aducere.

În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate o cultură indoor de cannabis compusă din 16 plante aflate la maturitate, cu sisteme complete de întreţinere şi dezvoltare a plantelor (iluminat, încălzire, filtrare aer, irigare, încălzire, fertilizare) şi aproximativ 6,5 kilograme de cannabis.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul DIICOT, care a dispus măsura reţinerii şi a formulat propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici