Circa 95 la sută din pensiunile din ţară, rezervate pentru sărbătorile de iarnă

Preşedintele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) din România, Daragus Attila, a declarat, joi, că la nivel naţional circa 95 la sută din locurile de cazare în pensiunile agroturistice sunt rezervate pentru sărbătorile de iarnă.

3 afișări
Imaginea articolului Circa 95 la sută din pensiunile din ţară, rezervate pentru sărbătorile de iarnă

Circa 95 la sută din pensiunile din ţară, rezervate pentru sărbătorile de iarnă

Potrivit lui Daragus, foarte mulţi turişti au făcut rezervări încă din lunile august - septembrie în pensiunile agroturistice, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Daragus a mai spus că majoritatea locurilor de cazare au fost rezervate de turiştii români.

Şefii pensiunilor agroturistice din judeţul Covasna oferă, de exemplu, turiştilor, programe diferite - plimbare cu sanie trasă de cai, foc de tabără, drumeţii, picnic la Lacul Sfânta Ana.

Un pachet de patru nopţi de cazare, cu trei mese pe zi, costă între 400 şi 1.000 de lei, în funcţie de câte margarete are pensiunea.

ANTREC are filiale în aproape fiecare judeţ al ţării şi numără aproximativ 3.000 de membri, înfiinţând în decursul anilor pensiuni turistice şi agroturistice în peste 800 de sate româneşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici