Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş este întreruptă din cauza unei alunecări de teren

Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş este întreruptă, joi, din cauza unei alunecări de teren care a avut loc între staţiile Dumbrâviţa Bârsei-Codlea, trei trenuri de călători fiind oprite în gări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

262 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş este întreruptă din cauza unei alunecări de teren

Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş este întreruptă din cauza unei alunecări de teren

Potrivit unui comunicat transmis de CFR, circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş este întreruptă temporar, după ce între staţiile Dumbrâviţa Bârsei - Codlea a alunecat terenul.

Astfel, trei trenuri de călători sunt oprite în gările Dumbrăviţa Bârsei, Vlădeni Ardeal şi Braşov.

Conform sursei citate, angajaţii CFR se află la locul alunecării de teren pentru verificarea liniei de cale ferată şi pentru lucrările care se impun în astfel de situaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici