Circulaţia maşinilor, interzisă din 3 până în 5 ianuarie prin pasajele din Pipera şi Andronache

Circulaţia maşinilor va fi interzisă din 3 până în 5 ianuarie prin pasajele din zonele Pipera şi Andronache, din cauza lucrărilor de reabilitare la două treceri la nivel situate pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa.

652 afișări
Imaginea articolului Circulaţia maşinilor, interzisă din 3 până în 5 ianuarie prin pasajele din Pipera şi Andronache

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în perioada 3 - 5 ianuarie, se vor desfăşura lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată situate pe linia magistrală 800, Bucureşti Nord – Constanţa, la km 11+035 (zona Pipera) şi la km 13+951 (zona Andronache).

Lucrările se vor realiza de SRCF Bucureşti, în regie proprie, dar şi cu firme de specialitate, prin închidere de linie şi interzicerea totală a circulaţiei auto prin pasaje, după următorul program:

- în data de 03.01.2022, intervalul orar 700 - 2100, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 11+035, cu închiderea circulaţiei feroviare pe fir II Băneasa – Pantelimon (circulaţia feroviară se va realiza pe firul I) şi interzicerea circulaţiei auto prin pasaj

• în data de 04.01.2022, intervalul orar 700 - 2100, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 13+951, cu închiderea circulaţiei feroviare fir I Băneasa – Pantelimon (circulaţia feroviară se va realiza pe firul II) şi interzicerea circulaţiei auto prin pasaj

• în data de 05.01.2022, în intervalul orar 700 - 2100,se se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situate la km 13+951, cu închiderea circulaţiei feroviare fir II Băneasa – Pantelimon (circulaţia feroviară se va realiza pe firul I) şi interzicerea circulaţiei auto prin pasaj.

Lucrările de reabilitare a trecerilor la nivel vor consta în refacerea suprastructurii căii, prin înlocuirea traverselor defecte cu traverse de beton noi, refacerea sistemului de drenare a apelor pluviale în zona trecerilor la nivel, completarea prismului de balast cu piatra spartă nouă, burajul mecanizat al liniei CF cu utilaje de cale, pentru remedierea deficientelor de nivel şi direcţie şi montarea dalelor elastice noi.

Şoferii sunt rugaţi să respecte restricţiileşi semnalizarea rutieră temporară, folosind rute alternative de circulaţie în intervalul orar aferent desfăşurării lucrărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici