Circulaţia maşinilor interzisă în weekend-uri. O parte din centrul Bucureştiului va fi dedicat pietonilor

  • În weekend-uri mai multe străzi din centrul Bucureştiului vor fi interzise maşinilor
  • Şapte zone vor deveni zone de promenadă pentru pietoni
  • Zonele sunt instituite începând cu ziua de vineri de la ora 18:30 până duminică la ora 21:00
7176 afișări
Imaginea articolului Circulaţia maşinilor interzisă în weekend-uri. O parte din centrul Bucureştiului va fi dedicat pietonilor

Sursa foto: profimedia

Bucureştenii vor avea mai multe străzi pietonale în weekend-uri. Te-ai gândit să eviţi parcurile aglomerate? Începând cu vineri, 22 Mai, te poţi bucura de mai multe zone de promenadă, fie că alegi să ieşi la o plimbare sau să faci activităţi fizice.

Şapte zone din centrul Bucureştiului vor deveni în weekend-uri străzi pietonale.

 

Ioana Guruţă, reporter Mediafax:Suntem pe Calea Victoriei între Bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei, o stradă care de regulă este foarte aglomerată, după cum putem observa, însă avertisment şoferilor începând cu weekend-ul următor, această zona va deveni o zonă de promenadă, va fi dedicată nouă pietonilor iar circulaţia va fi interzisă. În total în Bucureşti vor fi şapte zone pietonale, printre acestea enumerăm zona Pieţei Victoriei, zona Grădinei Icoanei cât şi a Pieţei Constituţiei. Bucureştenii se vor putea bucura de aceste strazi în fiecare weekend, începând cu vinerea urmatoare, de la ora 18:30 până duminica la orele 21:00.”

 

La începutul săptămânii trecute, Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN) a propus autorităţilor locale să se extindă spaţiile de recreere din Capitală. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici