Circulaţia pe Calea Dudeşti, închisă pe un sens

Circulaţia rutieră pe Calea Dudeşti din Capitală, pe sensul dinspre Bulevardul Burebista către Bulevardul Camil Ressu, va fi închisă, de marţi, pe porţiunea cuprinsă între străzile Unităţii şi Nottara, din cauza lucrărilor de reabilitare a căii de rulare a tramvaielor, informează Poliţia Capitalei.

22 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Calea Dudeşti, închisă pe un sens

Circulaţia pe Calea Dudeşti, închisă pe un sens (Imagine: Mediafax Foto)

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, începand cu data de 29 aprilie, pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaielor se închide circulaţia autovehiculelor pe Calea Dudeşti, pe sensul dinspre Bulevardul Burebista către Bulevardul Camil Ressu, pe porţiunea cuprinsă între strada Unităţii şi strada Constantin Nottara", se arată într-un comunicat de marţi al Poliţiei Capitalei.

Pe perioada lucrărilor de reabilitare, maşinile pot circula pe sensul opus, pe o singură bandă. Totodată, şoferii pot folosi ca rute ocolitoare strada Unităţii - strada Caloian Judeţu, strada Brăiliţa - strada Agata Bârsescu - şoseaua Mihai Bravu, strada Brăiliţa - strada Vericescu - strada Constantin Nottara.

Circulaţia tramvaielor liniei 34 este suspendată din 1 martie, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai pe Şoseaua Mihai Bravu, între Bucur Obor şi intersecţia Şoseaua Mihai Bravu - Calea Dudeşti - Bulevardul Camil Ressu.

Până la finalizarea lucrărilor, linia navetă de autobuze 634 va circula pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia Şoseaua Ştefan cel Mare - Şoseaua Colentina - Calea Moşilor (Bucur Obor) pe Şoseaua Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, Şoseaua Olteniţei până la Romprim, cu întoarcere prin strada Grigore Marin, strada Soldanului, strada Ion Iriceanu, Şoseaua Olteniţei, Calea Văcăreşti, Şoseaua Mihai Bravu, apoi traseul actual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici