Circulaţia pe DN1A, închisă în noaptea de joi spre vineri

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă conducătorii auto că, în noaptea de joi spre vineri, circulaţia vehiculelor rutiere va fi închisă pe DN 1A, pentru executarea unor lucrări.

35 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe DN1A, închisă în noaptea de joi spre vineri

Circulaţia pe DN1A, închisă în noaptea de joi spre vineri

Restricţia, valabilă între 0.00 şi 6.00, este instituită pentru a se realiza lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferată situată la km 16+700.

În perioada restricţionată, circulaţia vehiculelor rutiere se va desfăşura deviat, în ambele sensuri, pe traseul DN 1A, km 13+255 - DN CB km 68+472 - DN CB km 65+836 - DN 7, km 13+100 - DN7, km 17+750 - DJ 602 - DN 1A, km 19+250.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile personalului de ordine.

Pentru informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale, conducătorii auto se pot adresa la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A., la numerele de telefon 021/318.66.09; 021/318.66.31 sau pot accesa pagina de internet a Ministerului Transporturilor, la adresa www.mt.ro starea infrastructurii sau a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/ comunicare/ comunicate de presă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici