Circulaţia pe Şoseaua Pipera-Tunari, întreruptă până sâmbătă seara

Circulaţia rutieră pe Şoseaua Pipera-Tunari a fost închisă pentru 24 de ore, începând de vineri seară, pentru efectuarea unor lucrări la fundaţia pasajului suprateran peste calea ferată, informează Primăria sectorului 2 al Capitalei.

3 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Şoseaua Pipera-Tunari, întreruptă până sâmbătă seara

Circulaţia pe Şoseaua Pipera-Tunari, întreruptă până sâmbătă seara

De vineri, ora 20:00, până sâmbătă, la aceeaşi oră, în zonă va fi admis doar accesul riveranilor. Lucrările la pasajul rutier care va supratraversa calea ferată care intersectează Şoseaua Pipera - Tunari va avea două benzi şi va permite fluidizarea traficului în zona respectivă.

Investiţia pentru acest proiect este de 6.225.588 de euro, din care 90 la sută, respectiv 5.603.029 de euro reprezintă fonduri europene, iar 10 la sută, respectiv 622.558 euro, co-finanţare asigurată de Primăria Sectorului 2 şi Primăria Voluntari.

Pe timpul lucrărilor, Administraţia Străzilor şi Brigada de Poliţie Rutieră vor semnaliza zona şi vor lua măsuri de fluidizare a traficului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici