Circulaţia pe Transfăgărăşan, blocată câteva ore din cauza zăpezii

Circulaţia pe DN 7C - Transfăgărăşan, între judeţele Argeş şi Sibiu, a fost blocată, joi, timp de câteva ore, din cauza zăpezii căzute în ultimele 24 de ore, drumarii acţionând pentru curăţarea carosabilului pe sectorul de drum afectat.

81 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Transfăgărăşan, blocată câteva ore din cauza zăpezii

Circulaţia pe Transfăgărăşan, blocată câteva ore din cauza zăpezii (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentantilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, din cauza ninsorii abundente, circulaţia a fost întreruptă total joi dimineaţă în jurul orei 4.00 pe tronsonul de drum cuprins între kilometrii 109 şi 117, stratul de zăpadă depus pe şosea ajungând pe alocuri până la 10 - 15 centimetri grosime

În urma intervenţiei utilajelor de la Districtul Drumuri Naţionale Piscu Negru, după aproximativ trei ore a fost redată circulaţiei o cale de rulare, între Cabana Capra şi Cota 2000, ulterior fiind curăţat întreg carosabilul, pe ambele benzi.

Meteorologii prognozează pentru zona Munţilor Făgăraş, în următoarele 24 de ore, precipitaţii sub formă de ninsoare, ceaţă şi vânt puternic.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 7C - Transfăgărăşan, între judeţele Argeş şi Sibiu, a revenit la normal, traficul rutier desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici