Circulaţia rămâne închisă pe patru sectoare de drumuri naţionale din cauza inundaţiilor

Circulaţia rutieră rămâne închisă duminică seara pe patru sectoare de drumuri naţionale situate la limita judeţelor Covasna şi Harghita, în judeţele Neamţ şi Suceava, din cauza inundaţiilor.

795 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rămâne închisă pe patru sectoare de drumuri naţionale din cauza inundaţiilor

Circulaţia rămâne închisă pe patru sectoare de drumuri naţionale din cauza inundaţiilor

Potrivit CNAIR, duminică la ora 18.00 circulaţia rutieră este închisă din cauza inundaţiilor pe DN 11B (km 22+000 – km 24+000), în localitatea Zanzien, limită judeţul Covasna –Harghita, pe DN 15 ( km 237+850 – km 238+180), în localitatea Bistricioara, judeţul Neamţ, pe DN 2H (km 4+776) Pod Milisauţi, judeţul Suceava şi pe DN 2L (km 59+900 – km 59+900), în localitatea Soveja, judeţul Neamţ.

Drumarii de la CNAIR intervin în continuare în zonele afectate.

Şoferii sunt sfătuiţi să se informeze, înainte de a pleca la drum, despre situaţia zonelor pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent şi să respecte eventualele restricţii impuse pe anumite sectoare de drum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici