Circulaţia rutieră pe DN 67 C, între Novaci şi Rânca, închisă din cauza viscolului

Circulaţia rutieră pe DN 67 C, între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj, a fost închisă, sâmbătă după-amiază, din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada, reducând astfel vizibilitatea la mai puţin de cinci metri.

123 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră pe DN 67 C, între Novaci şi Rânca, închisă din cauza viscolului

Circulaţia rutieră pe DN 67 C, între Novaci şi Rânca, închisă din cauza viscolului (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Conform lui Ion Tudor, şeful Administraţiei Drumurilor Naţionale din Gorj, în zonă sunt utilaje care acţionează pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil, dar problema cea mare pentru şoferi o reprezintă vizibilitatea extrem de redusă din cauza zăpezii viscolite.

"Vântul suflă foarte tare, are peste o sută de kilometri la oră, şi asta face ca vizibilitatea să scadă sub cinci metri din cauza zăpezii spulberate. Noi avem două utilaje pe care le-am folosit inclusiv pentru a tracta câţiva şoferi ieşiţi în decor şi am decis că este mai bine pentru un interval de timp nestabilit deocamdată să închidem circulaţia", a declarat Tudor.

Conform acestuia, la baza muntelui este un filtru al Poliţiei care nu permite niciunui şofer să mai urce pe munte, conducătorii aflaţi în trafic fiind nevoiţi să aştepte în oraşul Novaci sau să se întoarcă din drum.

Sursa citată a precizat că, cel mai probabil, situaţia respectivă va dura cel puţin până duminică dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici