Circulaţia tramvaielor pe linia 25 se reia de sâmbătă în Bucureşti

Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că din 9 decembrie se reia circulaţia tramvaielor pe linia 25. Tot cu această dată, linia navetă de autobuz 625 şi linia de tramvai 12 se suspendă.

908 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor pe linia 25 se reia de sâmbătă în Bucureşti

Circulaţia tramvaielor pe linia 25 se reia de sâmbătă în Bucureşti

Tramvaiele liniei 25 îşi vor relua traseul de bază, începând de sâmbătă, 9 decembrie, potrivit STB.

Se va circula pe o singură linie, alternativ, din cauza şantierului pentru refacerea reţelei de termoficare poziţionat pe aliniamentul căii de rulare.

Linia 25 va funcţiona pe traseul de bază Depoul Militari - Terminal CFR Progresul, astfel: Depoul Militari, Bdul Preciziei, Valea Cascadelor, Bdul Timişoara, Str. Progresului, Şoseaua Viilor, Şoseua Giurgiului, terminalul CFR Progresul.

Tot din 9 decembrie, linia navetă de autobuz 625 şi linia de tramvai 12 se suspendă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici