Circulaţia trenurilor, blocată în Capitală din cauza ninsorii

Toate trenurile cu plecare şi sosire în Bucureşti, în intervalul orar 06:00 - 11:00, sunt blocate din cauza defecţiunii macazurilor, care au fost afectate de căderile masive de zăpadă.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor, blocată în Capitală din cauza ninsorii

Circulaţia trenurilor, blocată în Capitală din cauza ninsorii care a afectat macazurile

"Nu merge niciun macaz la Bucureşti. Este o situaţie de urgenţă, iar acum sunt 200 de oameni care lucrează. Se circulă foarte greu din cauza zăpezii şi sperăm ca într-o oră să fie reluat traficul", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul de exploatare al CFR Călători, Valentin Dorobanţu.

Astfel, trenurile care urmau să ajungă în Bucureşti staţionează în gările din apropiere, iar cele care trebuiau să plece din Capitală nu vor fi anulate şi se vor pune în mişcare cu întârziere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici