Circulaţia troleibuzelor 66 din Capitală, blocată pe Şoseaua Colentina din pricina furtunii

Circulaţia troleibuzelor 66 din Capitală a fost blocată parţial pe Şoseaua Colentina, după intersecţia cu strada Doamna Ghica, pe sensul spre Obor, din cauza acumulărilor de apă în urma furtunii, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

149 afișări
Imaginea articolului Circulaţia troleibuzelor 66 din Capitală, blocată pe Şoseaua Colentina din pricina furtunii

Circulaţia troleibuzelor 66 din Capitală, blocată pe Şoseaua Colentina din pricina furtunii (Imagine: Andrei Moise/Arhiva Mediafax Foto)

Circulaţia troleibuzelor 66 din Capitală a fost reluată în jurul orei 19.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Troleibuzele erau oprite de la 17.45, după intersecţia cu strada Doamna Ghica, pe sensul spre Obor.

Circulaţia a fost reluată după intervenţia echipelor Apa Nova şi RATB .

Meteorologii au emis, marţi după-amiază, mai multe avertizări nowcasting de furtună, prognozând că, până la ora 17.40, în mai multe judeţe din sudul, estul şi centrul ţării, dar în Capitală, va ploua cu grindină, vor fi descărcări electrice frecvente şi intensificări de vânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici