Circulaţia unor trenuri, modificată din cauza unor lucrări la Pasajul Basarab. Vezi aici ce schimbări apar

Circulaţia a trei trenuri de călători va fi modificată, timp de patru nopţi, în intervalul 26 - 30 iunie, între orele 00.05 şi 4.20, din cauza lucrărilor la Pasajul Rutier Basarab din Capitală, a anunţat, vineri, CFR Călători.

17 afișări
Imaginea articolului Circulaţia unor trenuri, modificată din cauza unor lucrări la Pasajul Basarab. Vezi aici ce schimbări apar

Circulaţia unor trenuri, modificată din cauza unor lucrări la Pasajul Basarab. Vezi aici ce schimbări apar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, trenul Intercity 594 Caransebeş - Bucureşti Nord şi trenul Rapid 375-2 "Panonia" Budapesta - Bucureşti Nord vor avea ca staţie de destinaţie Bucureşti Basarab, în nopţile de 26, 27, 28 şi 29 iulie, a precizat CFR Călători într-un comunicat de presă.

De asemenea, în nopţile de 27, 28, 29 şi 30 iulie, trenul Rapid 10989 Bucureşti Nord - Mangalia va fi anulat şi va circula trenul Rapid 13989/-2, care va pleca din staţia Chitila la ora 1.31.

În aceste zile, călătorii care şi-au cumpărat bilete până în 21 iulie la trenul Rapid 10989 trebuie să meargă în staţia Bucureşti Nord la biroul de informaţii, până la ora 1.45 (ora de plecare a trenului înscrisă pe bilet), pentru a fi duşi de un reprezentant CFR la autobuzul care îi va transporta la Bucureşti Băneasa, de unde vor pleca cu trenul Rapid 13989/-2, care circulă până la Mangalia, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici