Circulaţia va fi deviată pe un tronson din A1, pentru lucrări. Traficul se va desfăşura pe DN7

Începând de luni, 10 septembrie, se închide circulaţia rutieră pe un segment din autostrada A1, iar traficul se va desfăşura deviat pe DN7, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

199 afișări
Imaginea articolului Circulaţia va fi deviată pe un tronson din A1, pentru lucrări. Traficul se va desfăşura pe DN7

Circulaţia va fi deviată pe un tronson din A1, pentru lucrări. Vehiculele vor circula pe DN7

Mai exact, circulaţia rutieră va fi oprită pe autostrada A1 între km 353+660 şi km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, iar traficul este deviat pe DN7, pe segmentul Simeria-Deva, a anunţat CNAIR.

Măsura închiderii circulaţiei pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

„Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară”, se mai scrie în anunţul instituţiei citate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301. În plus, aceste informaţii se pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici