Circulaţie blocată pe DN1: Coloane de maşini de 1 kilometru din cauza unui accident

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, pe DN 1, în zona Movila Vulpii (Prahova), unde s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ un kilometru, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

696 afișări
Imaginea articolului Circulaţie blocată pe DN1: Coloane de maşini de 1 kilometru din cauza unui accident

Circulaţie blocată pe DN1: Coloane de maşini de 1 kilometru din cauza unui accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, circulaţia pe DN 1 se desfăşoară cu dificultate după ce trei maşini s-au ciocnit în zona Movila Vulpii.

Conform sursei citate, toate cele trei maşini circulau în acelaşi sens de mers şi, din cauză că şoferii nu au păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţă, s-au ciocnit.

În urma accidentului două persoane au fost rănite, iar în zonă se circulă cu dificultate, coloanele de maşini întinzându-se pe o distanţă de un kilometru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici