Circulaţie blocată pe o bandă la Pasajul Muncii din Capitală, pentru îndepărtarea ţurţurilor

Circulaţia a fost blocată, marţi la prânz, pe o bandă în zona Pasajului Muncii din Capitală, pompierii desfăşurând o acţiune pentru îndepărtarea ţurţurilor formaţi deasupra intrării în pasaj, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai poliţiei.

51 afișări
Imaginea articolului Circulaţie blocată pe o bandă la Pasajul Muncii din Capitală, pentru îndepărtarea ţurţurilor

Circulaţie blocată pe o bandă la Pasajul Muncii din Capitală, pentru îndepărtarea ţurţurilor (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Iniţial, existau informaţii conform cărora în zonă s-ar fi desfăşurat o acţiune la care ar fi participat şi mascaţi, însă reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat că nu a existat niciun apel la 112 în zona respectivă, deşi circulaţia este, într-adevăr, blocată pe o bandă.

Acţiunea aparţine Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, ai cărui lucrători îndepărtează ţurţurii formaţi deasupra intrării în pasaj. La faţa locului este şi un echipaj de poliţie, care dirijează circulaţia, potrivit surselor citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici