Circulaţie feroviară oprită între Bucureşti Nord şi Videle

Circulaţia feroviară este oprită între Bucureşti Nord şi Videle, din cauza unui tren privat de marfă stricat.

Urmărește
3386 afișări
Imaginea articolului Circulaţie feroviară oprită între Bucureşti Nord şi Videle

Circulaţie feroviară oprită între Bucureşti Nord şi Videle

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară este oprită începând cu ora 16.15 pe intervalul Bucureşti Nord - Videle, din cauza defectării unui tren privat de marfă, între staţiile Vadu Lat - Zăvestreni, pe firul II.

Trenul de marfă defect, cu 25 de vagoane goale în compunere, aparţine operatorului privat GFR şi făcea un transport pe relaţia Brazi - Giurgiu Nord. Defecţiunea la locomotivă a fost înregistrată în jurul orei 16.15, pe firul II, între staţiile Vadu Lat şi Zăvestreni, firul I fiind închis pentru lucrări.

Până la sosirea locomotivei de ajutor din Grădinari, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători vor fi oprite temporar în staţiile adiacente intervalului Vadu Lat - Zăvestreni, la această oră însă doar trenul IR 1835, care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Teiuş, staţionează în Vadu Lat.

Compania estimează finalizarea operaţiunii de retragere a garniturii defecte de marfă şi redeschiderea liniei în circa 40 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici