Circulaţie închisă în Călăraşi şi Giurgiu pentru două competiţii sportive

Circulaţia va fi închisă, sâmbătă, pe DN3, la ieşirea din municipiul Călăraşi, şi pe DN 5, în Giurgiu, pentru două competiţii sportive.

88 afișări
Imaginea articolului Circulaţie închisă în Călăraşi şi Giurgiu pentru două competiţii sportive

Circulaţie închisă în Călăraşi şi Giurgiu pentru două competiţii sportive

Potrivit Centrului Infotrafic, între orele 10:00 şi 14:00, pentru desfăşurarea competiţiei de ciclism „Cursa Dunării Călărăşene”, va fi închisă temporar circulaţia rutieră pe DN 3 între kilometrii 122 şi 104, de la ieşirea din municipiul Călăraşi până la intersecţia cu DJ 307 A Independenţa – Nicolae Bălcescu şi retur.

De asemenea, în intervalul orar 11:00 – 12:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe sectorul Drumului Naţional 5, între kilometrii 62 şi 64, în zona Punctului de Trecere al Frontierei, pentru desfăşurarea competiţiei atletice internaţionale “Free Spirit Run Giurgiu – Ruse”.

Competiţia atletică internaţională “Free Spirit Run Giurgiu – Ruse” se află la cea de-a treia ediţie, startul având loc în Giurgiu, iar finish-ul la Ruse (Bulgaria). Participanţii au de parcurs 15 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici