Circulaţie infernală în Bucureşti

Circulaţia în Bucureşti s-a aglomerat începând de marţi, marile artere ale Capitalei fiind sufocate de autoturisme, iar mijloacele de transport în comun aproape că nu mai fac faţă.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţie infernală în Bucureşti

Circulaţie infernală în Bucureşti

Poliţia Rutieră informează că zonele cele mai aglomerate în Bucureşti sunt: Şoseau Colentina, Ştefan cel Mare, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Calea Victoriei, Bulevardul Carol I, Bulevardul Unirii, Iuliu Maniu, Gara de Nord, şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Bulevardul Dimitrie Cantemir, Podul Grant.

Una din cauzele pentru care circulaţia este îngreunată este explicată şi de faptul că se înlocuiesc şinele de tramvai, astfel că pe tronsoanele respective se produc ambuteiaje.

Pe de altă parte, majoritatea bucureştenilor s-au întors din vacanţă şi au început serviciul, iar grădiniţile şi-au început activitatea.

Circulaţia era mai aglomerată, marţi, cu 20 la sută, faţă de luna trecută, apreciază Poliţia.

Totodată, poliţiştii rutieri consideră că apogeul va fi atins în jurul datei de 15 septembrie, când vor începe elevii şcoala.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici