Circulaţie îngreunată în Pasul Tihuţa (Video)

Circulaţia pe DN 17, în Pasul Tihuţa, care face legătura între Transilvania şi Moldova, se desfăşoară cu dificultate din cauza vântului puternic şi a zăpezii care continuă să cadă de joi noaptea.

838 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată în Pasul Tihuţa (Video)

Circulaţie îngreunată în Pasul Tihuţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Dispecerul de serviciu de la Secţia Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj a informat, vineri dimineaţă, că vântul a suflat cu câteva zeci de kilometri la oră şi a spulberat zăpada care a început să cadă începând din cursul nopţii de joi spre vineri. Cele 12 utilaje au intervenit însă şi au curăţat drumul, aruncând pe şosea, în total, peste o sută de tone de antiderapant pentru a evita blocajele.

Conform sursei citate, în zonă continua să ningă şi vineri dimineaţă, iar stratul de zăpadă măsura trei centimetri grosime.

Circulaţia se desfăşura cu probleme şi pe DN 17 C, drumul care leagă Bistriţa-Năsăud de Maramureş, în special în zona satului Dealul Ştefăniţei, unde, de asemenea, a nins şi s-a depus zăpada.

La Valea Mare, localitate situată la baza Munţilor Rodnei, stratul de zăpadă măsura doi centimetri.

Cel mai frig a fost la Piatra Fântânele, unde s-au înregistrat zero grade Celsius, iar cea mai mare cantitate de precipitaţii, de 19,5 litri/metru pătrat, s-a înregistrat la Parva, acestea fiind mixte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici