Circulaţie îngreunată între Buzău şi Râmnicu Sărat din cauza unui accident

Circulaţia rutieră este îngreunată, sâmbătă dimineaţă, pe DN2, între Buzău şi Râmnicu Sărat, din cauza unui accident în urma căruia o persoană a fost rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

704 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată între Buzău şi Râmnicu Sărat din cauza unui accident

Circulaţie îngreunată între Buzău şi Râmnicu Sărat din cauza unui accident

Potrivit Infotrafic, circulaţia pe DN2 (E85) Buzău – Râmnicu Sărat se desfăşoară îngreunat, pe două dintre cele patru benzi, în localitatea buzoienă Poşta Câlnău.

În această zonă a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Reprezentanţii IPJ Buzău au declarat că din primele date a reieşit că în localitatea Poşta Câlnău trei maşini s-au ciocnit, iar o persoană a fost rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici