Circulaţie îngreunată joi pe drumuri din Vâlcea pentru efectuarea unor lucrări

Circulaţia va fi îngreunată joi pe DN 7 şi DN73C, în judeţul Vâlcea, pentru efectuarea unor lucrări.

121 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată joi pe drumuri din Vâlcea pentru efectuarea unor lucrări

Circulaţie îngreunată joi pe drumuri din Vâlcea pentru efectuarea unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic, restricţiile de trafic vor fi impuse joi între orele 8.00 şi 18.00.

Este vizat DN 7, între kilometrii 164+700 metri – 166+700 metri, pe raza localităţii Blidari, judeţul Vâlcea, unde se asfaltează, circulaţia desfăşurându-se pe un fir, dirijat, dar şi DN 7, între kilometrii 219 – 225, pe raza localităţilor Tuţuleşti - Robeşti, judeţul Vâlcea, unde se toaletează vegetaţia, circulaţia desfăşurându-se îngreunat.

De asemenea, pe DN 73C, kilometrii 61 - 68, pe raza localităţilor Popeşti - Blidari, judeţul Vâlcea, se toaletează vegetaţia, iar circulaţia se va desfăşura îngreunat.

Poliţiştii recomandă şoferilor să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze intenţia de schimbare a benzii de circulaţie şi să evite manevrele periculoase în trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici